Felszínen úszik valami húsz éves diákcsíny, elemében hát a tízmillió erkölcscsősz országa, a Becsületes és Tisztességes Magyar. Illetve milyen tízmillió? A Facebook idővonaláról persze ráérős igazságot – mémet – osztani, ám az államfő elleni tüntetés kizárólag baloldali buli, az MSZP és az LMP keménymagja kapott vérszemet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Az elmúlt ötven évben soha nem mondtam ki azt a szót,hogy plagizálás.Ha sokáig hajtogatom értelmetlenné válik.Marad a lopás,csalás.Az viszont már nem olyan úri betegség ,hogy egy köztársasági elnöknek jól álljon.
keresztapa
Csalással - , lopással-,hitelesség vesztéssel-, ország presztízsének tudatos rombolásával meddig lehet kísérletezni büntetlenül?
nyanya001
HÍR TV most adja Schmitt mosakodását
valamint azt, hogy mindenki hibás csak ő nem !
senkifia68
@Hellcat: @Dr.luigilongo60: @nyanya001: Emlékeztetnélek benneteket egy néhány nappal ezelőtti írásomra.
Schimdt politikai karrierje 1993-ban kezdődött, az MSZP-SZDSZ kormányok alatt nőtte ki magát, tehát a baloldalnak éppen úgy szégyene mint a jobbnak, ez az eset, hiszen a plágiummal megszerzett doktori címével képviselte már akkor is hazánkat különféle nemzetközi szervezetekben. Az hogy a dr. megszerzésének körülményeire csak most derült fény, bizony hagy számtalan súlyos kérdést maga mögött, aminek a következményei ezután fognak kidomborodni. Kérdés ugyanis, hogy Schitthez hasonlóan még hány neves közéleti személyiségről, politikusról, tudósról fog kiderülni, hogy politikai nyomásra jutott hozzá olyan tudományos fokozathoz, amely nélkül jelenlegi egzisztenciáját, imázsát nem alakíthatta volna ki!
Magam részéről nem voltam meghatva elnökünk TV nyilatkozatától, mert számtalan érték nélküli, mondhatnám gyereke érvel próbálta megmagyarázni "puskázást"!
Sport emberi, szakemberi érdemei és képességei elismerése mellett tiszteletre méltó elhatározását is méltatva azonban azt kell mondjam, hogy az egész FIDESZ kommunikácót jól pofán kéne vágni, hogy az ügy idáig fajulhatott, még annak ellenére is, hogy a DEMOKRÁCIA ÉS A SZÓLÁSSZABADSÁG eredményeként tulajdonképpen egy újság kezdeményezésére jutott az ügy idáig, fényesen bizonyítva az új magyar alkotmány európai értékeit, létjogosultságát!

Tekintettel arra, hogy Scmitt Pál köztársasági elnök az ország egysége és nemzetközi megítélése szempontjából kívánatosnak tartotta lemondását a közjogi méltóságáról, ezennel lemondok a prof. ... dr. cím jogtalan használatáról és nyilvánosan bocsánatot kérek mindenkitől akit ez irritált, bosszantott vagy bármely rossz érzést keltett lelkében, tudatában szívében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.