A Magyar Orvosi Kamara szerint erkölcsi aggályokat vet fel, hogy havi néhány ezer forintos befizetéssel várólista nélküli műtéteket lehet venni - írja a Blikk szerdai száma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cat Buster
A betyár kurva édes anyukáját ennek a tetűnek!
A rohadék a saját zsebét védi!
Hogy rohadjon beléje saját bele!
Fater59
Éger meg az erkölcs !!! Röhögnöm kell ! :))
Rézangyal
Éger! Neked csak ne legyenek erkölcsi aggályaid! Az nem zavar, hogy a kollégáid szarért-hugyért dolgoznak, az sem zavar, hogy a kormányban csupa erkölcsileg nulla, amorális gazfickó ül!
Hát akkor pofa be, ha valaki meg tudja fizetni, akkor előrébb kerül. Eddig is így volt, csak senki nem beszél róla! Attól a jelenség még létezikl!
Igazsagoszto
Orbán az aljas, nem más.
2010-ig az ingyenes , magas szintű, egyenlő, minden járulékfizető magyar állampolgárnak járó állami egészségügyi ellátásról papolt, azt követelte.
Most pedig hatalomban, a szegények és gazdagok külön rendszerét hozza létre, a legsötétebb kommunizmust a legaljasabb kapitalizmussal vegyítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.