Bő 240 milliárd forinttal nagyobb volt március végén az államadósság forintban mérve, mint egy hónappal korábban. A forint gyengülése is szerepet játszik ebben, de az új forintállampapír-kibocsátás is rátett egy lapáttal.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezt most kire fogják?

IMF
EU
Zemúttnyócév
Gyurcsány a hibás
Libajnai
Nemzetközi baloldal támadása
Nemzetközi zsidó maffia
Puccsos CNN

Lehet tippelgetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Az egész éves 90%-a a hiány! Fidesz jól csináltok mindent, fő az hogy a mi pénzünkből lesz stadion Felcsúton. lakossága 2000.
silber13
@overdose: Na igen Felcsútnak ez jár, szinte alanyi jogon.Persze attól függ, hogy hívják az alanyt! A debreceni stadionban nem nagyon bízom. Mert, ha Mr.20% a világgazdasági, meg az itthoni gazdasági helyzetre való tekintettel az a 20%-ot megemeli 25%-ra, akkor dudált Fábián!
Bandita82
@Dr. Felipe: egyet ki hagytál!
a Nép!!mindenbe mi vagyunk a hibásak nem fizetünk elég adót !:)
Dr. Felipe
Most olvasom a Nemzeti Sportot.
Aszongyahogy. Felcsút. A Puskás-Szuzuki kupa befejezése után hatalmas munkába kezd a Suskás Akadémia, ugyanis a centerpálya helyére teljesen új, mintegy 3500 nézőt befogadó, a FIFA legszigorúbb előírásainak megfelelő stadiont építenek.

Hát ahogy nézem akkor kétszer belefér az egész falu apraja nagyja. Igaz hogy márciusban nőtt az államadósság de a kedves vezírnek lesz egy csicsás házi stadionja a kert végében.
Akkor most mi van azzal a Sukoróval? Az hivatali visszaélés, akkor ez mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.