Jelentősen fejleszthető a gombatermelés a Magyar Kertészeti Tanács legfrissebb összegzése szerint, a termelés legalább a duplájára, 50-70 ezer tonnára bővíthető és az ágazatban foglalkoztatottak száma is 8-10 ezer főre emelkedhetne, a jelenlegi 3-5 ezerről. A titok állítólag az, hogy több gombát kell ennünk.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ezek gombát ehettek! A bolondabb fajtából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Együnk gombát, meg vadat halat smí jó falat szem szájnak ingere. Meg persze termesszünk gyapotot is elvtársak mint az 50 es években és akkor újra a mi lobogónkat fényes szellők fújják.
marlin2
Értem én kérem, értem én ezt a gombát is, de tessék mondani, akkor mi lesz a kecskékkel, meg régebben a mangalicákkal, hogy a "kiscsibékről" már ne is beszéljünk!!
A méhekkel mi a helyzet??
Nem kellene befejezni ezt az össze-vissza ötletelést, és szakemberekre bízni a "magyar gazdaságot"??
adrenalink
Ezek is jól bepálinkáztak, az adómentesen főzöttből, s most itt az utóhatás.:))
Feraj49
Na még ez hiányzott! Ha szakács kikiáltja,hogy "kövérek a Magyarok",egyenek hús helyett gombát,ezt nem hagyhatja figyelmen kívül "pártunk és kormányunk"! Intézkedni kell!Mindig talál hozzá valamilyen támogató egyesületet,vagy csoportot !
nagy tamara
A sok megemészthetetlen adótörvény,áfaemelés,hamburgeradó,tranzakciós adó - stb után mit is etetnének meg velünk? A javarészt emészthetetlen gombát...
bosszants
@nagy tamara: És ha majd fingunk a gombától majd azt is megadóztatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.