Jelentősen fejleszthető a gombatermelés a Magyar Kertészeti Tanács legfrissebb összegzése szerint, a termelés legalább a duplájára, 50-70 ezer tonnára bővíthető és az ágazatban foglalkoztatottak száma is 8-10 ezer főre emelkedhetne, a jelenlegi 3-5 ezerről. A titok állítólag az, hogy több gombát kell ennünk.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ezek gombát ehettek! A bolondabb fajtából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ezek gombát ehettek! A bolondabb fajtából.
profon
Hogy ez nekem nem jutott az eszembe ! Ennyi lenne az egész és minden a helyes mederben folyna mostantól :))
Dr.luigilongo60
Együnk kóbászt kóbásszal, naponta legalább2 kg-ot és húsiparunk is felvirágzik.:-))

HAHAHA
Rézangyal
Szerintem nem rossz ötlet. Tényleg nem termelünk sok gombát. Pár ezer embernek munkát is adhatna. Nyilván nem ettől fog száguldani a pannon puma, ez csak egy kis lépés. Még szerencse, hogy az egerek nem szeretik a gombát :)
Dr. Felipe
Együnk gombát, meg vadat halat smí jó falat szem szájnak ingere. Meg persze termesszünk gyapotot is elvtársak mint az 50 es években és akkor újra a mi lobogónkat fényes szellők fújják.
marlin2
Értem én kérem, értem én ezt a gombát is, de tessék mondani, akkor mi lesz a kecskékkel, meg régebben a mangalicákkal, hogy a "kiscsibékről" már ne is beszéljünk!!
A méhekkel mi a helyzet??
Nem kellene befejezni ezt az össze-vissza ötletelést, és szakemberekre bízni a "magyar gazdaságot"??
adrenalink
Ezek is jól bepálinkáztak, az adómentesen főzöttből, s most itt az utóhatás.:))
Feraj49
Na még ez hiányzott! Ha szakács kikiáltja,hogy "kövérek a Magyarok",egyenek hús helyett gombát,ezt nem hagyhatja figyelmen kívül "pártunk és kormányunk"! Intézkedni kell!Mindig talál hozzá valamilyen támogató egyesületet,vagy csoportot !
nagy tamara
A sok megemészthetetlen adótörvény,áfaemelés,hamburgeradó,tranzakciós adó - stb után mit is etetnének meg velünk? A javarészt emészthetetlen gombát...
bosszants
@nagy tamara: És ha majd fingunk a gombától majd azt is megadóztatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.