A Fidesz frakcióvezetője még hétfőn délelőtt is azt mondta, reméli, hogy csak rémálom a telefonadó. Az igazságügyi államtitkár sajtóhírekre alapozva nem akar beszélni erről, szerinte dokumentummal még senki nem bizonyította, hogy lesz ilyen. Fideszes képviselőket kérdeztünk a telefonadóról. Délután a kormány hivatalosan is bejelentette, hogy a telefonhívásoknál minden megkezdett perc és elküldött sms/mms után két forint adót szed be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Az én rémálmom meg a Lázár ,meg a főnöke.
alfás
hát azt neked miért nem mindegy. azt is én fizetem.
vidrapok
Gondolom nekik céges telefonjuk van így ők életük végéig ingyen használhatják Holnap bedobhatná a kulcsot az összes elmebeteg!
darwin
Az én rémálmom meg a Lázár ,meg a főnöke.
overdose
Az egész banda rémálom.már nem tudnak mit kitalálni hogy szivassák az embereket? miért nem magukon kezdik behozni a hiányt? Meddig mehenek még el ez a kérdés?Hol a munkahely teremtés? Ja csak kamu volt az egész a lényeg hogy nyerjenek .mert csak igy tudnak aratni.
Hungary
@overdose: És még mindig vannak "birkák", akik tapsolnak nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.