Lázár János és Kósa Lajos elhagyhatják a városukat, ahogy a legtöbb más, polgármesterként és képviselőként is dolgozó politikus is valószínűbb, hogy a Parlamentet választja, ha életbe lépnek az új összeférhetetlenségi szabályok. A döntő szó sokak számára Orbán Viktoré lesz.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Így lehet elegánsan maguk mögött hagyni az általuk kreált adósságállományt és építeni tovább a karriert országos szinten, már megint egy olyan rendelet, amit maguknak alkottak.
Rézangyal
Menjenek! Mind a ketten, minél előbb! És ne legyen visszaút a FideSS bukásakor sem!
Dr. Felipe
Egyszer egy szép napon, elhagyom a várost... Igen holnap indulok...
Dr.luigilongo60
@adrenalink: "Debrecen nem szerepel az első százban, mivel az adatokat szolgáltatók ismét éltek azzal a – cívisvárosban rég ismert – bravúrral, hogy az önkormányzat cégeit összefogó Debreceni Vagyonkezelő holding – összességében 10 milliárd forint körüli – adósságait nem számolják a város adósságához. "

Azt hiszem ,ez is eléggé sokat mondó.
overdose
Csak menjenek jó messze !!! vissza se érjenek
adrenalink
@Dr.luigilongo60: Le van sz@rva Db., csak azért írtam, mert a cikkben pont azt olvastam. @Dr. Akula: belinkelte az eladósodott városokat. Abszolut összeg szerint az V. ker a 13., viszont, ha az 1 főre jutót nézzük, akkor a 7. helyen van. Én általában az elvről próbáltam pofázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.