Idén emelné a kormány a távközlési szektor adóját: a 62 milliárdos válságadó mellett már júliusban elkezdenék szedni a telefonadót is, amiből 30 milliárd forintra számítanak - olvasható a Népszabadság szerdai számában.

Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nagyon nem értem, ha a szolgáltatónak fizetek havi 10 ezer forintot a TV+telefon+internet szolgáltatásért, miért is kell még fizetnem?
Tettem a TV alá nájlon csipketerítőt, ezért nem kell büntit fizetni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A szocik is vissza akarták vezetni de mennyire tudtak a Fideszesek tiltakozni. Emlékszem még az idősekre is hivatkoztak, hogy soknak már csak a Tv jelenti a szórakozást.
sza
@szaboria1: Igen a fidesz elég feledékeny . Arra is emlékszem mikor kezdett meglódulni a benzinár, adócsökkentéssel óhajtották korrigálni, hogy ne a kisember fizessen többet. Erre most mit mondanak, nem érdemes a benzin adóját csökkenteni mert nem jelenne meg az árban.
Don Marcus Hibiscus
nem értelek titeket,hiszen amit az elmúlt nyolc év alatt a szocialisták elrontottak,növelték az államadósságot,meg mindent elbasztak,azt most mind a fidesz és viktor teszi rendbe.És azért,hogy egy élhetőbb Magyarországon élhessünk a gyermekeink,unokáinkkal áldozatokat kell hoznunk!Nem hagyunk senkit az út szélén és betörjük az úniót is ha kell,mert mi...:))))))))

Jól van,viccnek szántam. :)
alfás
nem értem,hogy miért kell ennyi adóval elaprózni a sarcot. vegye el a fél fizetésem,egyszerűen azért,mert élek.bár akkor meg annak kopna fel az álla,aki azon gondolkodik,hogy mit lehetne még megadóztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.