Korda György, aki a híres Reptér című slágert énekli, feleségétől tudta meg, hogy a magyar állam visszavásárolta a budapesti reptér többségi tulajdonát. A házaspár erről egy videót készített, melyet a TikTokra föl is tett.

Korda György a TikTokon reagált arra, hogy a kormány visszavásárolta a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaság nyolcvan százalékát, ezzel közel húsz év után újra nemzeti többségi tulajdonba került a légikikötő.

Látnia kell Korda György reakcióját, amikor megtudta, az állam visszavásárolta a repteret

Korda György feleségétől tudta meg, hogy a budapesti repteret visszavásárolta az állam/Fotó: MTI/Cseke Csilla

„A legnagyobb magyarok egyikéről, Liszt Ferencről elnevezett reptér nem lehet más, csak magyar!”

- mondta Korda György új TikTok-videójában. A felvételen, melyet a magyarnemzet.hu szúrt ki, egy részlet is hallható a neves énekes emblematikus klipjéből is, a Reptér című slágerből, mely Korda György nótája.

Mint arról a propeller.hu is írt: a Budapest Airport Zrt.-ban nyolcvanszázalékos tulajdonrészt szerzett a magyar állam, a francia társbefektető Vinci pedig húsz százalékot.

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleményben azt írta: a munka ezzel nem áll meg. A kormány és a francia társbefektető-üzemeltető azon lesz, hogy a budapesti reptér ne csak a régió, hanem a világ egyik legkiválóbb reptere lehessen.

Forrás: magyarnemzet.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
@Gaz: Nagy pofon lesz, amikor Mészárosnak adják 35 év koncesszióba. Ahogy az autópályákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Yoda69: Pontosan ez volt a kinaiak szándéka. Most feltétlenül ök adják meg az irányt. Nevetséges, hogy a magyar állam tulajdonába került. Minden országban ezt teszik a kinaiak, kölcsön- kölcsön és a végen majd mind az ö tulajdonukba megy át.
RonaGyuri
ezen tényleg sírni kell; úgy tűnik ezzel lehet reklámozni ezt a bűntényt! =))
Ahogy Orbán mondta Zsótinak: lenyúltam és kész! Közötök???=))
telegdilaci
@Eladott Ország: Szerintem inkább a Kínaiaknak fogják átadni,most azoknak nyalunk! még mindig nem tanultunk abból hogy legrosszabb gazda az állam,amihez hozzá nyúlnak becsődöl!
telegdilaci
@Ábel:Szegény Szenilis Gyuribácsi miért is boldog ettől hogy miénk a reptér így legalább hamarabb csődbe megy!
Pági
Nehéz megérteni már, nem biztos, hogy jó ez az üzlet. Hamarosan kiderül, ki húz majd belőled hasznot. Korda úr nehogy meglepődjön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.