A HírTv riportja szerint Gyurcsány Ferenc egykori sógora négy évvel korábban ugyanazzal a címmel adott be szakdolgozatot, mint a volt miniszterelnök eltűnt írása.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bosszants
Orbán meg titokban lecumizta Kövért és emiatt sakkban van.
Ez sem bizonyítható meg az sem.
De én azt hiszem, hogy Orbán mégiscsak szopott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pasi37
na most kellene példát mutatni és LECSUKNI MINDET A FRANCBA
szöszmösz
A szakdolgozat és a doktori között óriási különbség van. A dolgozat nem tudományos minősítés. A cím egyezősége nem mond semmit mert nem egy extra, ezzel a témával
szerintem legalább évente foglalkozik valaki, éppen a fellelhető gazdag szakirodalma miatt. Minden diák ollóz innen onnan, de olyan hülyét még nem láttam aki nem fogalmazta volna át és egy az egyben bemásolt volna 120 oldalt sajátjaként.
Ráadásul Palinknál nem egy egyszerű szakdolgozat volt a tét.
Nevetséges, hogy most fogást keresnek másokon, mintha az kisebbítené a blamás helyzetet.
Zsoltika
@szöszmösz: szomorú, hogy ennyire tájékozatlanul okoskodik ennyi ember. a phd dolgozat nem sokban különbözik egy diplomamunkától, ugyanolyan iromány egy tanulmány befejezéseként. ott is ollóznak, itt is, nem csak schmitt, és nem csak gyurcsány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.