A Fidesz több szerénységet vár Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnöktől - közölte a párt szóvivője szerdán az MTI-vel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt suttogd el hova sikkasztottátok el a közel 3 ezer milliárd manyuppénzt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@nyanya001: Hogyhogy hová! Hát nem tudod!? A zsebükben, illetve Kajmán-szigeteki bankszámláikon pihen! :-(
marlin2
"Gabika" - mert már nem megy rá a bika - megint "ismétel"!!
Elfogytak a szóvivői metodikák?? Ki kellene találni valami újat!!
Egyébként meg miért legyen szerény a Gyurcsány??
Nem ő lopott kiflit a Tescóból!!
kkalman
Libucici, te is lehetnél kicsit szerényebb! Egyenlőre sem te, sem a főnököd nem tett még olyant, amitől az országnak legalább egy őszinte szó erejéig jó lett volna. Gyurcsány, őt sem szeretem, legalább egyszer őszinte volt, bele is bukott. Ti az őszinteségre úgy válaszoltatok, hogy felforgattátok, felbérelt csőcselékkel fél Budapestet. Akkor kellett volna titeket azonnal bíróság elé állítani, és leültetni hosszú évekre. Most nem pofáznátok hülyeségeket, a főnököd sem okozna az embereknek állandó fejfájást az agyament adóival, adóemeléseivel.
csikknorisz
Selmeczit gyurcsányozás után fizetik, heti minimum 1 a norma. Be van fenyítve, ha nem teljesíti, irány a sajtos stangli pult a teszkóban.
ila51
Manyup anyu hallott - e már a bagoly meg a veréb fejéről ? :))
Hellcat
TE ribanc te! Kezd unalmas lenni ez a "többszerénységetvárunkel", felkell venni a tempót babám már az emútnyócév sem divat nemvetted észre??? Most az "EUkényszeríti" a menő! Ja és mielőtt jönne a védőháló, nincsmegszorítás meg az egyéb baromság...Azt meséld már el a cigánykirályod miért volt olyan gyáva féreg, hogy kiment brüsszelbe bejelenteni a 2. Orbán megszorítócsomagot, hogy hitelt kapjon, itthon meg senki nemtudott semmiről? Féltek mi? Érzem a megnyilvánulásaitokon hogy féltek...98% os különadó sem véletlenül lett eltüntetve igaz te ostoba riherongy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.