Napokon belül nyomozás indulhat három magánnyugdíjpénztárral szemben a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) elnöke, Gaál Szabolcs Barna feljelentése nyomán - értesült a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A kurmány ellen mikor rendelnek el nyomozást? Mert jó lenne már világosan látni hova is tűnt el 3000 milliárd forint, a XXI. század legnagyobb rablása során.
moiszikf
@anka: Igazad van,ez csak EGY tettes a sok közül.

Engem (és Téged is) törvényileg köteleznek,hogy a keresetem egy jelentős részét berakjam egy "perselybe",aminek rajtam kívül bárki más lehet a gazdája. Az ott lévő pénzt egyedül én nem használhatom,ha így haladunk,akkor még nyugdíjas korban sem,mivel addigra már nyugdíj sem lesz. Mások persze tetszőlegesen passzolgatják az ezermilliárdjainkat egymás között,ahogy éppen kedvük tartja. Hol "Állam Bácsi" turkál benne,hol a "magánszféra". Mindig,mindkettő kaszál az üzleten,csak nekünk nem marad a saját pénzünkből. Arra lennék kíváncsi,hogy akkor mire fizetek be milliókat,hosszú évtizedek alatt?
Ennek a "bűnügynek" sok ezer tettese van.
anka
@moiszikf: - csak lehet , hogy a takarítónéni' viszi el a balhét!!!
moiszikf
@anka: Én attól tartok,hogy senki. (Szokás szerint.)
Dr. Felipe
A kurmány ellen mikor rendelnek el nyomozást? Mert jó lenne már világosan látni hova is tűnt el 3000 milliárd forint, a XXI. század legnagyobb rablása során.
bosszants
@Dr. Felipe: Remélem a következő Jobbik (vagy balik?) kormány úgy beveri Orbánt és bandáját, hogy ott rohadnak meg!
Ellopták a jövőt és a jövőképet ezek a ganék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.