Miniszteri szintre került a roma integráció ügye, ezért szorosabb és jobb hatásfokú lesz az együttműködés a romákat képviselő szervezettel - mondta az emberierőforrás-miniszter vasárnap Lakiteleken.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Láttam egy dokumentumfilmet: Nevelhetetlen német kamaszokat elvittek "kezelhetővé" tenni Oroszországba. /Jó pénzért/ Lepukkant laktanya, 40 ágyas hálótermek vasággyal, lópokróccal, szigorú napirend, hajnali kelés, torna, reggeli, tanulás. Minden teremben négy négyajtós szekrény méretű biztonsági tartotta a fegyelmet. A renitens azonnali kezelést kapott. Tökéletesen sikerült jó tanulókat, szorgosakat, dolgosokat faragni belőlük. Egy évig tartott a nevelés. Tudunk ettől jobbat? /Pszichológia az nem volt.../.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Kis naiv... emberi erőforrást akar a cigányból csinálni?
Hopppá
Rafinált az ipse! Ezzel a hírrel akarja elüldözni őket, meg se állnak Kanadáig:)))
esdi
@Hopppá: És azt vajon hogy lehetne elérni, hogy ott is tartsák őket?
Hopppá
@esdi: Aki menedékjogot kér, az hazaáruló! Annak visszaút nincs!
KöBüKi
Pedig a megoldás a földszint alatt van és jó sok mésszel.!!!
marlin2
130 000, választotta a Flórist, - hmm, elég - kevés a közel 1 000 000-ból!!

"Balog Zoltán: Miniszteri szintre került a roma integráció ügye"

Miért nem veszi észre ez az Isten barma, meg a többi tulok(os), hogy nem "miniszteri szinten", hanem a "nyóócker", és a többi cigánytelep szintjén kellene megoldani a cigányok társadalmi beilleszkedését!!
A "miniszteri megoldások" csak arra valók, hogy a Farkasfélék, és a Balogféflék lenyúlják az integrációra szánt pénzeket!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.