"Takarogyatok cigányok". Meghaltok". Ezt festették mára virradóra egy vecsési családi ház falára. Az ablakra horogkeresztet rajzoltak. Mint a Népszava megtudta, a történteket csak reggel vették észre a lakók, akik ezután értesítették a rendőrséget.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Akik a feliratokat gyártották, bizonyára Schmitt Pali bácsihoz jártak HEJLYESSÍRÁSI órákra!! :-)))) Ja? A felesslegess betűket kéretik törölni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Itt ahol lakom a héten halt meg egy cigány vajda...mikor meghalt a "család" meg akarta ölni az orvost és még a kórházat is szétverték. 2 napja üvegkoporsóban, 4 fehér lovas hintón vitték körbe a településen. az egész ceremónia kb 10 millóba került (csak tudnám honnan volt ennyi mikor egyik se dolgozik). És ekkor ezek után néha csodálkoznak hogy nem kedvelik őket? (mellesleg az apja sírját a saját vére törte fel a vele eltemetett ékszerek és pénz miatt...gyanítom most is ez fog történni)
Don Marcus Hibiscus
Szerintem ezért most mindenki nézzen bele jól a tükörbe,memorizálja be a kinézetét,(esetleg aki nagyon feledékeny,az hordjon magával pipere tükröt,hogy akármikor bele tudjon pillantani) fegyverkezzen fel és menjen az utcára hajtóvadászatot tartani.Aki nem ugyanúgy néz ki mint ő,azt le kell igázni a francba,meg kell halnia.
libero
A helyesírás alapján, ha csak nem Schmitt úr járt arra "jól megszolgált" lakást kiválasztani magának a hátralévő néhány évtizedére, az állami pénzen fizetett titkársága, kocsi és úri sofőrje mellé, akkor lehet hogy egy nyelvtanilag hasonlóan túlképzett cigó keverte meg az állóvizet.
A "Mohácsi Viktorijá" már úgyis lelépett, de kell a cirkusz...
A Blikk majd beindítja az antirasszista világfelháborodást!
kerék
aztaaa...én minden 3. falon azt olvasom , hogy : "rohatt magyarok"(így leírva) meg " dögöljetek meg magyarok"...meg pár egyéb dolog...persze ez nem számít, ez nem rasszizmus.
Crazy Globe
- 2 roma véletlenül kizuhan a 10 emeletről, melyik ér le előbb?
- ?
- Nem mindegy?..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.