Ne hangoskodj, ne tolakodj, ne mássz a beszélgetőtársad arcába és ne kérdezgesd a fizetéséről - ilyen tanácsokkal látja el a menekülteket a Bevándorlási Hivatal. Tanuld meg a nyelvet, legyél pozitív, tudd, hogy nagy a nyomás a magyarokon - ez a messziről jött bevándorlók tanácsa az újonnan érkezőknek. Az [origo] olyan alapszabályokat gyűjtött össze, amelyekkel egy külföldi kivívhatja a magyarok szimpátiáját: tízből négy magyar ugyanis legszívesebben egy bevándorlót sem engedne be az országba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Pálinkafőző Rézüst: Az, hogy az indiai bevándorlóknak fél évezred sem volt elég ahhoz az alkalmazkodáshoz, amit az újdonsültektől pár nap alatt elvárnak.
Pálinkafőző Rézüst
@csikknorisz: több az már, mint fél évezred ...Sajna. De ne tudd meg, az itten lévő araboknak mi a véleménye rólunk, és hogy nevezgetnek minket...
csikknorisz
@Pálinkafőző Rézüst: Az itt élő arabok közül viszont soknak van diplomája, orvosi például. A kb. egymillió cigány még nyomokban sem tud annyi orvost "kitermelni", mint párezer arab. Az meg, hogy mit mondanak, nem érdekel, amíg nem ordítják teli vele a médiát. Ők viszont már miniszterelnöki szinten is le lettek terroristázva nálunk (még ha vicceskedve, akkor is). Én nem várom el, hogy körbecsókolgassanak minket, de azt igen, hogy a viselkedési normákat betartsák. Márpedig betartják, nem sok arab balhéról tudok kis hazánkban.
Pálinkafőző Rézüst
@csikknorisz: mert nem sokat ismersz ezek szerint...:)))) Én igen, ezért ezen ne vitázzunk! Te is gyaur kutya vagy, meg én is! És ne fokozzuk, mert fölösleges, bár igaz.
csikknorisz
@Pálinkafőző Rézüst: Nem vitázom, csak leírtam a véleményemet. Ezzel együtt a Tiédet is tiszteletben tartom. Meg az arabokét is. Ha gyaur kutyának gondolnak, ám legyen, engem nem zavar, amíg nem akarják elfoglalni az országot, mint a törökök. :)
alfás
@Pálinkafőző Rézüst: 14.30-kor volt egy fordulat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.