Énekes Péter és Köpenczei Gergő, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanulói két éve kezdtek foglalkozni egy eddig sosem látott titkosító algoritmus fejlesztésével. A matekórán indult, aztán komoly kutatási projektté fejlődött a felfedezés. Az ISEF-en is induló diákokat nem a hetvenötezer dolláros fődíj...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Don Marcus Hibiscus: Így van.De minden titkosírást meg lehet fejteni.Meg lehetett . Főleg most,a számítógép világában.Ezek a gyerekek olyat csináltak ami unikum:Feltörhetetlen titkosírást.Addig amíg fejlettebb gépek,okosabb emberek nem jönnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Amit felépítenek, azt le is lehet bontani.
SELIG
@Don Marcus Hibiscus: Nem is úgy értettem, hogy szapulod.
X-ray
Menjetek gyerekek, menjetek Amerikába. Vigyétek a szüleiteket is! Én is mennék, ha tudnék...
SELIG
@X-ray: Ez nem vicc! Itt fogunk megrohadni!!!
silber13
Ismét leírom a véleményemet, talán most megmarad! A két srácnak ki kell vinni külföldre a találmányát, mert itthon igen nagy valószínűséggel lenyúlnák! Nemaz lenne az első eset, és nem is az utolsó. Nem véletlen, hogy annak idején film is készült a témából Nehéz emberek címmel: Vagy az illetékesek nem emlékezne a Heller féle toronyra, a légpárnás köszörűre?
sólyomszem
@SELIG: mert itt minden okosságból szeretne részesülni a krémje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.