Az elmúlt 20 évben soha nem volt ilyen magas a magyarok körében a migrációt tervezők aránya: mára minden ötödik magyar felnőtt tervezi, hogy rövid- vagy hosszú távon külföldön vállal munkát, vagy véglegesen kivándorol. 2010 óta másfélszeresére nőtt a külföldi munkavállalást vagy kivándorlást tervezők aránya - derül ki a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet márciusi kutatásából. A 30 év alattiak fele külföldre költözne....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
...meghalt Kádár, meghal a mi nyugdíjunk is... Járni ugyan járna, de nem jut. Hol a pénz? Hol a nemzeti vagyon? Hol vannak az UNIO-s támogatások?
darwin
@esdi: Az utolsó megjegyzéshez:Az unió csak célzott dolgokra ad pénzt. Munkahelyteremtésre,nyugdíjra nem ad.
Dr.luigilongo60
@darwin: Az agyonutált Únió rengeteg olyan beruházást támogat ,ahol új munkahely teremtődik, még szép hogy nyugdíjra nem ad.
adrenalink
A pünkösdi hétvégén a nyugdíjügyi meghízottat /Gabika ténsasszonyt/ megszállta a Szentlélek, és kedden mindenkit megnyugtat...:))
Kutyafüle
@Dr.luigilongo60: Volt egyszer egy Ratkó korszak, sokan megszülettünk, majd most jön a Matolcsi korszak, de azt gondolom, az már rajtunk nem segít:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.