Csökkenthetik a pályakezdőknek fizetendő minimálbért - mondta Czomba Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. Nagymértékben segítheti a pályakezdő fiatalok foglalkoztatását, hogy ha - mint több...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Levendula: félek tőle lesz itt bumm, csak nem bébi, hanem olyan gangszta zolis, bumm a fejbe
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
már megint arra hivatkoznak hogy van külföldön.de hát ott a fizetés,a munkanélküli segély,stb.sokkal több!!és akad munka!!ez már megint csak egy üres duma,hogy azt a kis pénzt is zsebre rakják.
abacs62
Ezért megy külföldre sok fiatal, és pályakezdő.Én, a koromtól fogva nem megyek, de ha pályakezdő lennék, azonnal itthagynám az Országot. Előtte megkeresném az alkalmat, hogy szembeköpjem ezt az utolsó moslék felcsúti hülyegyereket: miattad kell itthagynom a szüleimet, és azt aföldet, ahol születtem.
nemecsek
eZEK ÉLETÜKBEN NEM DOLGOZTAK FIZIKAI MUNKÁT!!
Hogyan képzeli el ez a banda hogy egy gyártószallagon 12 órában
kevesebb jár egy gyermeknek mint egy felnőttnek! Az a gyerek
ugyanúgy megérdolgozik a béréért min én a köze 6o éves!!!Lehet hogy az irodában meg kell tanítani kávét főzni is, de a NOKIÁ-ba és a FLEXTRONICS-ban ez
egy baromság!!!
esdi
@nemecsek: A probléma az, hogy te aki közel hatvan éves vagy, majd nem fogsz ott dolgozni, mert a helyedre állítják a fiatalt, töredék fizetésért... Lehet választani: vagy a fiatal menekül el ebből az országból, vagy te_!
kopeba
@Kaporka: Biztos Szarvasról beszélsz.. hogy lehet egy ilyen töketlen polgármestert választani 98 óta . Szerintem csakis csalással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.