A Demokratikus Koalíció (DK) szerint már idén nyáron megkezdődhetnek a szakértői egyeztetések az általuk demokratikusnak tartott ellenzéki erők, az MSZP, az LMP és a DK között, a három párt pedig később olyan politikai együttműködésbe foghat, amelynek a vége választási összefogás lehet.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@adrenalink: Nem kerékkötő Ő nekik hanem a mumusuk...Orbán is tőle fél a legjobban. Próbálják alázni de nagyon átlátszó a dolog. Gyurcsány sem hibátlan de még mindig tisztességesebb, mint az MSZP volt ...Mesterházy is azért szól be, mert nem biztos magában. Nagyon sok MSZP-s megy át a DK-hoz, mert elegük lett a magukkal elfoglaló vezetőségből. Ám teljesen mindegy, hogy ki hány százalékon van a kutatások szerint, nem is érdemes ezzel foglalkozni, majd a szavazófülkében ha megtörténik az új fülkeforradalom, akkor érdemes erről beszélni.
adrenalink
@Disznópofa: Nekem egy a lényeg: 4,5 év alatt MEGBUKOTT, mint min. elnök, hogy pártelnökként is megbukott, már csak hab a tortán. Egyébként már olvastam olyat, hogy ha a DK nem jut be, akkor sokan visszaódalognának az MSZP-be... Ennyit az elkötelezettségről.:))
Az meg, hogy az MSZP kötelező tenné a szavazáson való részvételt /most olvastam/ szerintem még a Kádár rendszerben sem volt.:)))
Kezd hányhatnékom lenni ebből az egész vircsaftból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.