Mint a fehér holló, olyan ritka lesz ezentúl, hogy a Fidesz a szavazás előtti utolsó pillanatokban írja át a törvényeket - ígérte még hétfőn Rogán Antal, aki úgy kritizálta az elmúlt két évben tökélyre fejlesztett módszert, mintha nem ő lett...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: perta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
"egy kormánypárti képviselő szerint azért nem zavarta, hogy nem tudja, miről szavaz, mert bízott benne, hogy a felelősök tudják, mit csinálnak. "

Ezért kapják a milliós fizetést? AZt se tudják miről szavaznak! Köszönjük a fülkéseknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@Pálinkafőző Rézüst: ...két lábbal !:)
overdose
Orbán nyalókája és mi van az v-ker nagy hiányával?mint a Lázár Hódmezőv? Ez nem számit ?
coyote3
Kicsi gotthárdi pártivadék. Az tetszett, amikor kivágták a Q 7-ed kerekét? Nyilván valaki radikálisan mondott véleményt Rólad.
Feraj49
Antalkám,nekünk sem tetszik mit csináltok,kéne kapjatok egy-két pofont,hogy ébredjetek mát fel a rohadt életbe, több mint 2 éve a pártod kormányoz !
esdi
Miután nemhogy megérteni, elolvasni sem tudják, teljesen mindegy, mikor szavazzák meg. Azt sem értem, minek fenntartani a parlament épületét. Felesleges, értelmetlen pénzkiadás. Valahol le kell írni a köznépnek, hogy x időre visszamenőleg mennyit kell fizetnie, és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok