A költségvetés tervezete szerint minden magyart 46 ezerrel több állami elvonás terhel jövőre. Az önkormányzatoknak és a bankoknak nehéz évük lesz, a minisztériumokat alig sújtja szigor.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
...Hogy egyáltalán miért van erre szükség? Be kell fizetni a népnek az elpolitizált CDS felárat! Hogy ki politizálta el? Hát nem a nép, de az fizeti meg! Jó nagy nyomorral Sőt, ha nincs az egykulcsos adó - még valami Isteni csoda folytán jobban is élhetnénk. Nincs unortodox gazdaságpolitika - gazdasági impotencia - az van.
adrenalink
Szóval, Matócsi szerin ugye 47ezerből meg lehet élni... Namármost, ha ebből elvonnak 46ezret - kétségtelen, hogy ő/ők jól járnak,nem kell m.helyet teremteni, amiből lenne az állambácsinak bevétele -, a szerencsétlen embernek meg marad 1ezer Ft, meg jó esetben a kecske... Elmennek ők a jó k...ba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.