Elméletileg 2015-ig lehetősége lenne a legnagyobb kereskedelmi televízióknak a földfelszíni analóg sugárzásra, de logikus lépés lenne, ha az RTL klub és a TV2 július 9-én felfüggesztené ezeken a sávokon a működését. Ekkor jár le ugyanis a két csatorna szerződése, amit 2007-ben az ORTT 5 évre hosszabbított meg....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@wadnarancs: Na persze! Maradjon az MTV, a HÍR TV, meg az ECHO! a akkor lesz ám agymosás! Beszélni? Olvasni? Ne légy már naív! A nagy többség nem nagyön beszél, mert nincs szókincse, híjával van az épkézláb témáknak! Az olvasást meg jobb, ha hagyjuk! Gondolod, vezérünk és sleppje olvas egyáltalán? A saját pártjának breviáriumán és egyéb kiadványain kívül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@zetor:21.35-re Amilyen naiv vagyok, ez eszembe sem jutott.
adrenalink
@Kutyafüle: 17:39-re 1 "tetszik" nem mérvadó, mert ahogy írod egymás közötti "beszélgetés" során is keletkezhet. De ha többen lájkolnak egy hsz-t, abban már lehet egy külsős számára is értelmes gondolat. Egyébként meg nem összetévesztendő a Szívküldi társkereső szolgáltatással!:)
Kutyafüle
@adrenalink: Most is fején találtad a szöget, nem ütöttél az újjadra. A valóban előrevívő gondolatokat kell lájkolni, ami elgondolkodtat, utat mutat, stb,
A "szívküldi" hogy konkrét legyek, erre figyeltem fel:))
sokanvagyunk
Sokan "szivárványos" bajban is lennének, ha "szívküldi"-nek találnák a jelzéseket...
varrólány
Sok idős ember , már az új távirányítóknál elakad. Azért őket is meg lehet érteni , hogy nehezebben váltanak ,és nehezebben értik meg a technikát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.