Kiöregedett haknicelebek énekelték fel a Határtalan Dal című borzalmat, amelyre a Made In Word Center nevű cég szervezett ország-, sőt, világjáró turnét a szakrális nemzeti rock műfajának népszerűsítése, a nemzeti érzelmek erősítése és a magyari népek boldogítása céljából. Tippelnék, hogy ez esetben is közpénzekből folyik a móka. A rendezvényszervező cég neve már önmagában is a "szarjanak sünt" kategória. A dalocskát és a PR-szpot üzenetét hallva, a turnéplakát nemzetközi karvalytőke mocskos mancsa által fojtogatott édeshaza asszociációját keltő, elcseszett szimbolikáját látva pedig csak egy kérdésem van: hová hányjak?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Ezek az alakok éveken át ültek a fidesz-rendezvényeken mint bio-díszlet, szerény napidíjért. Hát most kapnak pár morzsát az orbán-tortából...
sza
A magyar rock meg ez , hál istennek két külün fogalom.
adrenalink
Azért a szocik sem szégyenkezhetnek anno Oláh Ibolyával a híd tetején...:)
SELIG
Aztakurva!

Micsoda csapat! Pataki Attila hiányzik még közülük a kör közepén.

Borzalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.