A Nobel-békedíjas író nem ért egyet a házelnök Nyírő Józsefről alkotott véleményével, és szerinte nagy baj van a Horthy-kultusszal is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Most vagy hülyéskedsz, vagy nagyon hülye a kérdés. Nem mindegy!
Csizmás Kond
@gibgab: De az, viszont így egyoldalú...:)
gibgab
@Pálinkafőző Rézüst: Van egy harmadik lehetőség...:))
Csizmás Kond
Elie Wieselről.
"A keddi tárgyaláson (2012 jan 24) a felperes a bizonyítékok közül kiemelte azokat az auschwitzi és buchenwaldi levéltárakból beszerzett okiratokat, amelyek szerint az A-7713-as számú rabként nyilvántartott Lazar Wiesel valójában 1913. szeptember 4-én született. Grüner Miklós szerint Elie Wieselnek az az állítása sem igaz, hogy a haláltáborban az édesapját, Salamon Wieselt az A-7712-es számon vették nyilvántartásba. A felperes által beszerzett dokumentumok szerint az A-7712-es számú rabot Ábrahám Wieselnek hívták, és 1900. október 10-én született, azaz nem lehetett az édesapja az 1913-as születésű Lazar Wieselnek.
coyote3
Azért, ha az ember és a véglény közül hinnem kell, csak Elle-nek hiszek. Igaza van Kövérnek .: Kommunista kutyából nem lesz. ... Nos ez a sültbolond valóban kommunista kutya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.