Büntetést fizethet, ha elkésik, vagy felmondáskor akár elbukhatja végkielégítését, ha nem viselkedett jól. Ezután jobban jár, ha azonnal bejelenti munkahelyén terhességét, és ha vasárnap dolgozik, kevesebb pótlékot kap. Ha kárt okoz, azt munkaadója teljes egészében megfizettetheti. Az új Munka törvénykönyve július 1-től lép életbe.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Egyszerűen agylobot kapok már ettől a kifejezéstől: "vissza vezetni a munka világába"!
De a jó büdös kurva anyátokat most már! Hol van itt munka ti nyomorultak? Mindent, MINDENT tönkre tettetek, eladtatok, a saját lelketeket is az ördögnek!
De oda is kíván benneteket mindenki a gyehenna tüzére! Legyen benne részetek már itt a Földön is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@wadnarancs: bocs az eleje lemaradt: +44845 600 0643 ez a National Insurance number
és fontos a munkavállaláshoz.
wadnarancs
@bundi: Köszönöm szépen ,de nem Angliába szeretnék menni ,hanem Finnországba. Ott voltam 1 hónapig szakmai gyakorlaton így ajánlottak lehetőséget és már kapcsolatokat is alakítottam ki.
zsolti
"mi magyarok ezt akartuk. megkérdeztem a legutóbbi nemzeti konfirmáción, és az emberek beírták a kérdőívre, hogy ez legyen. kérem vegyen részt ezúttal is a nemzeti konzerváción, számítok az ön véleményére."
Dr.luigilongo60
@zsolti: Mecsoda?
Inszinuáció?
Vagy debramációs, kulimizácós abcentráció?
orogordog
Szaros állatok, e lesztek hajtva a marha telepre.

Még fizessek azért, mert a munka azt kívánja.

Parlamentbe a szakácsok jobb lenne ha nem főznének, ezek a dologtalanok talán éhen döglenének, mert ők ugyan még felöltözni sem tudnak egyedül, nem hogy ennivalót vegyenek és készítsenek maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.