Vasárnap folytatódik a kánikula, délután jellemzően 33-38 Celsius-fok várható, de néhol - elsősorban a Duna-Tisza közén - ennél is melegebb lehet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa szombaton az MTI-vel.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Kutyafüle: Az én kutyusaim kint húsölnek a diófa alatt. Még lopni sincs kedvük.
Kutyafüle
@sziráki ágnes: Ha van kedvük, mit lopnak?:))
sza
@Kutyafüle: Jaj sok mindent. Például tyukot. Alig bírják hazahúzni mert egyik se több 3 kilónál. Mondom nekik mindíg legalább élve hoznátok , de mindíg megölik. De sikeresen kinyirták a szomszédom 5 kilós pulykáját is.
Kutyafüle
@sziráki ágnes: Ebből még baj lehet! Nem lesz minden szomszéd belátó! Még utóbb ügyvédet kell fogadni a kutyáid mellé:))
Nem lennék barátságos, ha a tyúkomat elvinné valaki:))
sza
@Kutyafüle: Nem a kutyák a hibásak. Szóltam neki sokszor vigyázzon mert átjárnak a tyúkjai és a pulykák is. Nekem el van zárva az a pár tyúk amit anyukámtól örököltem. Az övéi meg mindíg itt voltak , össze vissza szarták az udvarunkat, amit meg a kertbe vetettünk kikaparták. A kutyák nem tudnak kimenni el vannak agy nagy hátsó udvarra zárva . Korán reggel a pulyka valahogy bekeveredett a kutyákhoz aztán mikor észrevettük már meg is ölték.
Kutyafüle
Szóval, nincs kerítés. Ez olyan fülemüle per.:))

Na ott tartottunk, hogy kutya meleg van, most készítek egy jeges limonádét!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.