A dunaújvárosi választók alaposan elgondolkodtathatták a Fidesz elemzőit. Mert bár a hétvégi időközi voksoláson a kormánypárt jelöltjét juttatták be a város képviselő-testületébe, csak egy hajszálon múlott, hogy nem az MSZP-s lett a befutó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
Egyik párt se ugráljon !1989-óta ugyan azokat a pofákat látjuk uralmon és ellenzékben.
Volt Horn Gyula meg 8 év Szoci vezetés,volt már Orbán és megint van + 4 éve. És most jó ?
Mi fene a garancia lesz arra ,hogy szoci vezetöket megszavazva nem azt fogják kérni huzzuk össze a nadrágszijat megint 4 évre:és visszafele mutogatnak,hogy miattuk kell nyelnünk.
Már bizonyitottak,hogy egyik párt sem alkalnas a vezetésre!
MERT MINDEGYIK URALKODNI AKAR ! ÉS NEM A NÉP VEZETŐ EREJE LENNI !
(Adolfnak nem sikerült III.BIRODALOM. Nálunk félkész állapotban a "gyarmati" BIRODALOM)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@kissnagy: Ha már anyósoddal sem mersz konfrontálódni,pedig tegyük fel igazad van!!!
Ez biz.nálam minősit.!!!
És a magam részéről: - ugrottam már a maszop-pal,fütykösökkel és hová jutottam? - puff ott fal.!
Én inkább ugrom egy kockázatosabbat,az legalább két esélyes!!!
kissnagy
@KöBüKi: Sajnos az anyósom 1999 óta halott! Sajnos, mert nagyon rendes nő volt, mindenkinek kívánom, hogy minimum olyan anyósa legyen, mint az enyém volt!( A nejem kint dolgozik, nem áll mögöttem, a szabimat úgy töltöm, ahogy akarom...pl. gépelgetve...inkább ez minősít engem! Bocs nem a társaságod miatt degradálom le azt, amit most csinálok!)
Szóval az anyós téma csak példa volt!
Szóval Te is kényelmes vagy és ebből adódóan "felelőtlen"! Ha kimozdulsz ebből a helyzetből és tenni is akarsz valamit, gyere velünk! Szervezd Te is a Magyar Kalózpártot!
Ennek még mindig több értelme van, mint egy olyan pártra(mit egy!) szavazni, aki már lejáratta előttem magát!
Csak egy példa: Morvai habzó szájjal szidja az EU-t, de azért 4 éves "munkájáért felveszi" azt a 118 millió forintot, ami BR.ben egy képviselőnek jár...Szólj, ha nem így van! Megkövetem-ha kell- M.K-t! Most egyébként csak olyan demagóg voltam, mint Ő szokott...
nola
@KöBüKi: arra a jobbikra szavaznál, aki (csak hogy egyetlen sarkalatos kérdést emeljek ki a sok közül) az EU ellen uszítja az ostoba embereket? de belegondolt bárki, mi történne, ha pl. nem lennénk EU tagok? hogy melyik cég maradna itt? abban a pillanatban kivonulnának az országból és ennek nem éljenezni kellene, hanem kétségbeesni, hogy és akkor mi lesz az emberekkel, hol fognak dolgozni? csak annál a cégnél, ahol én dolgozom, ezer embert foglalkoztatnak, a környékünkön kevés más lehetőség van. szar, persze, kihasználnak (most már hála a fidesznek törvénybe iktatva), de a semminél igenis több. én is szeretném, ha úgy élnénk itt, mint valami vágyálomban, lenne magyar mezőgazdaság, magyar ipar...stb. de nincs. reális célokat kellene felállítani, kicsit kevésbé radikálisnak, és inkább ésszerűnek lenni. a jobbik olyan, mint a lázadó tinik.
kerék
@kissnagy: Ezek szerint Neked egyik párt sem jó...akkor nem szavazol, gondolom.
De ettől függetlenül jópáran elmennek szavazni és hidd el megint összehoz ez a sok értelmiségi egy olyan csodás kormányt mint ami most van.
Én nem a jobbik mellett vagyok, hanem a Fidesz az mszp meg a hasonló pártok ellen!
kissnagy
@kerék: valóban a - jelenlegi- pártok nemigazán tetszenek, de el fogok menni szavazni! Emberek ezrei haltak meg a világban a szavazati jogukért! Én nem tehetem meg, hogy nem megyek el! Remélem akkorra már lesz kire szavaznom...(ld. más beírásaim)
Pipec56
Én is csalódtam. Visszasírom KÁDÁR et. Már antallal szarul indult a dolog. A folytatásról nem is beszélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.