Együtt tervezgették, hogyan építik fel a Fidesz polgári Magyarországát. Bár voltak vitáik, két évtizeden át a legnagyobb tisztelettel közeledtek egymáshoz, az utóbbi két évben mégis elhidegült köztük a viszony. Járai Zsigmond egykori jegybankelnök és pénzügyminiszter volt sokáig Orbán Viktor egyik legfontosabb gazdasági szövetségese, az elmúlt két év ellentmondásos intézkedései azonban megterhelték a kapcsolatukat. Hogyan jutottak el idáig?

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Ezt csak ők ketten tudhatják. Talán Járai nem akarta egy bukott ember mellé kötni a szekerét...Vagy a szakmai reputációját nem akarta kockáztatni, hogy nyíltan egy ilyen rabló-banda mellé álljon...
KöBüKi
Végtére is a Járai egy megfontolt,okos ember.!!!Nem véletlen hogy az ötletelő hülyeségeket megunta.Nem akar a többi mellett a b.fán megszáradni.!
Megértem és elvárható hogy ne mondjon igent ezen túl semmi ökörségre.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.