Szerdától bruttó nyolc forinttal emeli a Mol a benzin, valamint hét forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát – tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 396,6, a gázolajét pedig bruttó 399,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
Még egy hét és ott vagyunk ahonnét indult az árcsökkentés.
Zsoel
Melyik az az ország, ahol 397 Ft a benzin? 420-ért tankoltam a héten, MOL-kútnál.
turul72
@Zsoel: ezt most cselesen fogalmazták meg, mert nem azt írták, hogy Te mennyiért veszed meg, hanem hogy mennyiért kapja a kiskereskedő. Nem mindegy. Mert így a kiskereskedőt lehet szidni, hogy némi árrést merészel tenni a löttyre. Egyébként van néhány vidéki kis benzinkút, ahol most még valóban ennyit kell fizetni.
Zsoel
@turul72: Halászi és Mosonmagyaróvár között van ez a kút, ahol tankolni szoktam, tehát az északnyugati csücsökben: itt mindig számottevően magasabb a benzinár, mint amit a MOL a hivatalos közleményeiben feltüntet. Nem értek a gazdasághoz: mezei "végfelhasználóként" én azt gondolnám, hogy ha MOL-kút, akkor mindenhol az országban ugyanannyinak kéne lennie az üzemanyag literenkénti árának, amennyi az aktuális hivatalos ár (+/-4-5 forint, de nem ám 25!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.