Z. Kárpát Dániel a tavalyi Magyar Sziget fesztiválon adta értésre, hogy úgy gondolja, el kell határolódni mindazoktól, akik ártanak a magyarságnak, konkrétan a zsidóktól és a cigányoktól. Ma már nem emlékszik az esetre.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Elég régen írtam sok ember nem is ismeri a családfáját. De azért ezt, hogy az anyai nagyanyjáról ne tudja hogy kicsoda az már furcsa.
sza
Nem kellene a jobbiknak ilyen kijelentéseket tenni, mert sokan akik bejuttatták őket a parlamentbe, most elfordulnak tőlük. Mióta nyertek egyre magabiztosabbak, szerintem nem kellene.
Tündérrózsa
A jobbik a törvény betartását, és rendet ígért. Most már inkább provokál, mint rendet tart.
A szocik közzül az ügynököket keresik, a fideszesek között a szocikat keresik, a jobbikosok a zsidó felmenőiket,
Minek ez az állandó mutogatás, vádaskodás, lejáratás?
lópicigáspár
Még a germánok részéről valahogy megérteném ezt a nagy faji elhatárolódást, de részünkről, magyarokról igazán kontinentális műveletlenségre és butaságra utal, hisz őseink vándorlása során köztudottan csapódtak különböző törzsek is, köztük a kabarok, akik törzsi vezetői között nem csak iszlám, hanem zsidó vallásúak is voltak. Már pedig a keveredés egészséges esetben elkerülhetetlen. Úgy, hogy nem kell itt a fajvédőknek verni a mellüket, mert, ha netán mélyebbre ásnánk a saját családfánkban, valószínűen nagy meglepetésekre bukkannánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.