Rendőrökre támadtak néhány napja a siófoki Petőfi sétányon, az éjszakai esetnek több száz szemtanúja volt, de a hivatalos szervek hallgatnak - írta pénteki számában a Somogyi Hírlap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Próbálták volna a régi világban a csendőröket megtámadni!!!
marlin2
@KöBüKi: Ezek nem rendőrök, hanem néhány munkanélküli fiatalember, akivel elvégeztettek egy gyorstalpalót a Sintér nagyobb dicsőségére!!
Amikor "alkotmányos alapjog" lett az önvédelem, akkor "a rendőr(!)" mellé sem kell biztonsági őrt állítani, hogy megvédje a cigányoktól!! Ha a rendőr "rendőr"!!
Levendula
@marlin2: Igen, ebben igazad van...
"A felvételiző fizikai (erőnléti) alkalmassági vizsgája csak abban az esetben tekinthető telje-sítettnek, ha korcsoportjában az egy kötelező (2000 méteres futás) és a hat (fekvőtámasz, felülés, ingafutás, hajlított karú függés, fekve-nyomás, helyből távolugrás) választható gya-korlat közül még négy végrehajtásának értékelése szerint legalább „megfelelő” minősítést ér el. „Megfelelő” minősítést akkor kap a jelentkező, ha az összesített pontszáma az öt fizikális számból eléri a 80 pontot, és a gyakorlatok mindegyikét eredményesen végrehajtotta (nincs 0 pontos kísérlete)..."
másvirág
Megint nyúl vitte a puskát ! Csak egy lehetösége van a "rendőrnek" 10" alatt futni a 100-at.:-(
DR Eric CARTMEN
Tippelhetek az előbb egymást, majd a rendőröket ütlegelők "fajtájára"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.