A londoni játékokra készülő magyar női vízilabda-válogatott simán legyőzte az olimpiai házigazda briteket a budapesti barátságos mérkőzésen, amelyet a Vodafone Kupa nemzetközi férfitorna programjában rendeztek meg vasárnap a Margitszigeten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
A különbség "csupán annyi", hogy :
"-, , , , , a brit olimpiai bizottság nem ad valamiféle segítséget?

-Változó. Kezdetben volt egy bizonyos keret erre a célra, de 2009 januárjában mi is megéreztük a válságot, alaposan csökkentették az erre fordítható pénz. Most azonban már csaknem visszakaptuk azokat a pénzeket, amelyeket másfél éve megvontak tõlünk.
Az elmúlt idõszakban, azok a játékosok, akik dolgoztak, sokszor éjszakáig a munkahelyükön voltak, hogy a másik napon kétszer is tudjanak edzeni. Most szeptembertõl úgy néz ki majd, hogy a játékosok amolyan fizetés kiegészítést kapnak, így hetente csak két napot kell a munkahelyükön tölteni, a hét öt napján pedig a válogatott rendelkezésére kell, hogy álljanak." (Fekete Szilveszter)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.