Elkészültek a túl szigorú szabálysértési birságok miatt mérgelődő fideszes képviselők első javaslatai. A közlekedésre nem veszélyes szabálysértéseket a mostaninál jóval enyhébben büntetnék, picit spiccesen még lehetne biciklire ülni és nem lesz kötelező az egészségügyi doboz használata sem.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
Ez megint eső után köpönyeg. Miért most világosodtak meg a tisztelt képviselők? Bár részemről ez csak feltételezés, de meglehet, hogy előbb szavaztak, s csak utána olvasták el a törvényt? Vagy el sem olvasták, csak valaki súgott nekik?
Ami pedig az élharcos Bíró Márkot illeti, ő találta ki, hogy a sárgán való áthajtásért már írni kell a csekket. Kérdezem én: honnan a fenéből tudjam, mikor lesz sárga? Annak idején úgy tanultam, hogy pont arra van kitalálva a sárga jelzés, hogy tudjam, jön a piros.
Az eü. dobozzal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy lehet a legmodernebb felszerelés a kocsiban, ha valaki leblokkol, és közel sem mer menni egy sérülthöz. Ugyanakkor egy tépett rongy is nagy szolgálatot tud tenni olyan ember kezében, aki nem ijed meg a saját árnyékától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Ők hozták ezeket az irreális tarifákat.Most meg úgy csinálnak ,mintha semmi közük nem lenne az egészhez .Most megmentőként állnak elő és visszakoznak. Persze megint drága (köz)pénzért ,mint amikor túllőttek a célon.
kukac50
Egyre kevesebben használják az autójukat drága üzemanyag, kgfb + a baleseti adó emelése. aki teheti nem használja az autóját. felénk sokan el is adták mert nem bírják fenn tartani.
kkalman
Ha egyszer úgy alkotnának törvényt, hogy azt nem kell pár hónap múlva módosítani, mert hülyeség volt amit alkottak, az lenne az igazi isteni csoda.
sza
@kkalman: Jaj inkább módosítsanak, legalább nem kell annyi hülyeséget elviselni. Egyébként meg amihez OV ragaszkodik az úgy marad, legfeljebb megint megnyirbálják az AB hatáskörét.
kkalman
@sziráki ágnes: Persze, módosítsanak, legyen kevesebb hülyeség! Csak a módosítás módosításának a módosítása is pénzbe kerül, amit mi fizetünk. Ezért lenne isteni csoda, ha egy törvényüket nem kellene módosítani, és utána ismét módosítani a módosítást, hanem a meghozott törvény végleges és használható lenne jó pár évig. Ezt is akarhatná már egyszer az Orbán Viktor.
sza
@kkalman: De ha egyszer nem tudnak igazságos törvényeket alkotni, akkor ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.