A Pécsma.hu információi szerint szerdán több szélsőséges csoport tervez tüntetést Pécsett Bándy Kata rendőrségi pszichiáter gyilkosa ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Remélem a rendőrségnek lesz ehhez egy két szava, mert ezzel az erővel tízezrek mehetnének a romákat (köztük egy 5 éves gyereket) sorozatban gyilkoló szélsőjobbos emberszabásúak családjaihoz és barátaihoz valamint zavarhatnák a tárgyalásokat azzal, hogy ezrével jelennek meg és csoportosulnak a bíróság előtt. Az ilyen híreket nem szabad közölni, a rendvédelemre szakosodott hatóságoknak pedig az ilyen kezdeményezéseket csírájában kell elfojtaniuk. Remélem goj-mocis tróger banda és egyéb megélhetési szkinhed és szélsőjobbos ráérő munkanélküli hordák nem terhelik az adófizetőket a rendőrök kirendelésének költségeivel csak azért, hogy politikai kampányra használhassák fel egy szegény lány halálát, aminek etnikai vonatkozása egyáltalában fel sem merült.
A gyilkosnak kell megbűnhődnie a tettéért, de csakis kizárólag neki, másnak nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.