Nem jelent visszatartó erőt a halálbüntetés az életellenes elkövetők számára. Bándy Kata gyilkosa sem mérlegelt, a túlélésre játszott. Okosnak és mindenhatónak képzelte magát. Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz frakcióban helyet foglaló kisgazda képviselők az elmúlt napok eseményei miatt szükségesnek tartják a halálbüntetés visszaállítását. Turi-Kovács Béla fideszes képviselő, a Kisgazda Polgári Szövetségpárt vezetője szerint az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok azt igazolják, hogy a társadalom védelme megköveteli a halálbüntetés helyreállítását. A Jobbik közleményében ugyancsak a halálbüntetés visszaállítását követelte.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

shuckella
Ha hidegen hagyja őket, akkor azért vagyunk mi a "NEMZET", hogy döntsünk helyettük, mert alkalmatlanok a civilizált életre!
Ezt látni kellene a döntéshozóknak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.