„Kiirtom a családodat, ha egy szót is szólni mersz" – ezekkel a szavakkal fenyegette meg Bándy Kata (†25) gyilkosa azt a 9 éves kisfiút, aki múlt hét szerdán a fiatal lány holttestére bukkant a Kiss Ernő–Délibáb utcához közel eső szemetes árokban. A Blikk megtalálta a fiú édesanyját. – A kisfiam a húgom gyerekével bújócskázott azon a részen, ahol felfedezték szegény lány holttestét – mesélte K. Ágnes (39), a fiú édesanyja, aki a történtek óta annyira fél, hogy családjával elköltözött a Ledina városrészből. – Ez az elmebeteg figyelhette a helyszínt, máskülönben hogyan eredhetett még szerdán a kisfiam nyomába? Egy fekete autóval vette üldözőbe, de a fiam a kocsi típusára nem emlékszik, ennek ellenére pontos személyleírást tudott adni a rendőröknek – tette hozzá a rémült édesanya. Ettől kezdve a zsaruk forró nyomon lehettek, s valószínűleg már múlt hét csütörtökön a látókörükbe került az aberrált férfi, akit kedden közel hét órán keresztül faggattak a nyomozók a Baranya...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Zolee75: Aztán úgy is szoktak védekezni, hogy éjjel már csak taxival közlekednek. Pécs nagy város, nem hiszem, hogy nincs éjjel taxi, mivel pl nálunk éjjel a szórakozóhelyek előtt sorban állnak a taxik, várják az utasokat.
Azért ennyi óvatossághoz nem kell külön diploma.
piszkos 12
Január Igen Magyarországon taxival kéne közlekedni ,hogy biztonságban érezze magát az ember. Fura egy kis országban élünk félni kell. Inkább helyre tenni az ilyen embereket. Rendőrségnek fel kell velük lépni keményen. De most már ez késő meghalt egy fiatal lány. Nem tudom most a politikus emberek mit fognak csinálni ,de most már lépni kell. Itt nem a diplomáról van szó hanem nyugalomra és békére van szükség. Férgeseket meg kicsit nevelni. akár magyar vagy cigány nem számít.
verőce21
Ami ebben az ügyben eddig elhangzott, úgy tűnik nagy része hazugság.
Zolee75
@Január: Mivel "drága a TAxi" akkor is legalább valaki elkisérte volna haza.De mindenki a saját hibájábol tanul!Tudjuk Belügyminiszter Úr!2 hét alatt rendbe lesz téve a közbiztonság.Vagy 7 év se lesz elég??
dragonita
Remélem elkapják gyorsan a gyilkos társát, társait. Kétlem,h egyedül tette. Drogos, züllött társaság. Csak egyedül akarja elvinni a balhét. Szerintem.
musicnummer1
...a 9 éves kisfiu gyorsabb volt,mint a csúny bácsi fekete terepjárója ...de az is lehet, hogy nem üldözte, csak alapgázon haza akarta kisérni...Vajon megtudjuk valaha ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.