A közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint felül kell vizsgálni a büntetés-végrehajtásra vonatkozó szabályozást. Az eddigieknél is szigorúbb szankciókra van szükség, és nagyobb szabadságot kell adni a rendőrségnek az előállításhoz, vagyis ha valaki a kiszabott időben nem jelenik meg a büntetés-végrehajtási intézetben, akkor azt minél hamarabb be lehessen oda szállítani - közölte Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes csütörtökön a TV2 Mokka című műsorában arra a felvetésre, hogy a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. Lászlónak a gyilkosság idején börtönben kellett volna lennie. Az Országos Rendőr-főkapitányság szerdán azt közölte, hogy a rendőrség Bándy Kata meggyilkolásának időpontja előtt nem intézkedhetett P. László elzárásáról annak korábbi szabálysértési ügyeiben, mivel az elővezetés elrendelésére a határidő akkor még nem járt le. Navracsics Tibor azt is mondta - a romákkal szembeni, a gyilkossággal kapcsolatban kialakult...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Lehetőség mindig van! Akarat kell hozzá! Csak félő, hogy visszaüthet!
Rézangyal
Dőreség azt várni a fideSS-től, hogy magának küldjön selyemzsinórt...:PPP
QQCSI
Lehet, hogy sokaknak nem tetszett a Kádár-rendszer, de olyan nem volt, hogy valaki nem vonul be a kóterbe! Eleve nem volt több hónapos várólista, hogy még a bevonulásig elkövethessen ezt-azt. Akkor egy sima igazoltatás elég volt ahhoz, hogy egy bűnöző ne lófrálhasson szabadon, ne hagyhassa el a lakhelyét, stb. Úgy hívták REF (Rendőri felügyelet alatt álló személy)
másvirág
Az nem kifogás .hogy nyugdijazták a 62 éves kort elért hóhérokat ! :-))
rézfánfütyülős
Félnek attól, hogy egy kormányváltáskor az egész kormány lógni fog!
Persze egy valódi forradalomkor nem lacafacáznak a kötéllel, megteszi majd egy kalasnyikov is ahogy Ceaușescuéknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.