Brutális rablók támadta meg egy német házaspárt jánoshalmi tanyájukon. A rendőrök a három támadó közül kettőt már elfogtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"Szerdán éjjel támadták meg a Jánoshalma határában lévő tanyára hazatérő német férfit. Az 57 éves embert azzal állították meg támadói a kapuban, hogy cigarettát kérjenek tőle. A férfi mondta, hogy nem dohányzik, amire a három támadó ütni kezdte, s a pénzét követelte. Férje segélykiáltásaira előjött a házból a 48 éves asszony, akit ugyancsak megvertek a banditák, majd a fürdőszobába menekülő nőt egyikük megerőszakolta. A rablók készpénzzel, egy mobiltelefonnal és egy laptoppal távoztak."

Éjjel, tanyán. Hárman egy ellen. Cigarettakérés ürügyével. Mikor nem tud adni, összeverik, és verés közben hirtelen megvilágosodnak, hogy cigi helyett mégis inkább pénzt akarnak. MEGVERNEK EGY NŐT!!! Három, aránylag fiatal, életerős férfi összever, és egy közülük megerőszakol egy középkorú, védtelen nőt!!! Utána kirabolják a szerencsétleneket, akik mellesleg egy civilizált nyugati országból érkeztek, és nem csodálnám, ha ezek után végleg elhúznának innét, jó hírét víve az ungarische vendégszeretetnek. Mert odáig nem hiszem, hogy terjedne az ítélőképességük, hogy rájöjjenek, ezek nem magyarok voltak. Ja, igen, a legjobb: 37 éves férfinak 21 éves fia van, vagyis 15 évesen csinálta, és nyilván csupa szépre és jóra tanította, személyesen járva elöl a jó példával.
Származás, jó magyar sajtószokás szerint elhallgatva.

Mondjon valaki nekem csak egyetlen olyan szalonképes jelzőt, amellyel ezt az szocializálódott életre képtelen előemberhordát illetni lehet. Indokolja meg valaki, mi végből teremtődtek ezek a világra. A sáskajárásnak, de még a patkányinváziónak is több pozitív hozadékát látom, mint annak, hogy ez a fajta (tisztelet a beilleszkedett részüknek, de őket nem is sorolom ebbe a kategóriába) még mindig itt ronthatja a levegőt az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.