Orbán Viktor és Kósa Lajos ma reggeli nyilatkozatai arra utalnak, hogy "választási feliratkozás" elnevezéssel az előzetes regisztráció sajátos formájának bevezetésére készül a kormány - írják a Political Capital elemzői.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@entero: Azért egy értelmes embernek ekkora baromságot irni???
No de egy fütyiszes fantól nem is szabad mást várni.Ezt az irományodat meglátná vezired kb.tökeiden rugna.!!!
Mert Észak - Korea biztos hogy rosszabb,de ha nem tudnád mi Európában vagyunk !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@levarosbukta: Ki vagy Te?!
Mi vagy Te?!
Ötleteket adsz ???!!!
Hogy a macska rúgjon meg!
:)
senkifia68
@QQCSI: Asszem nem vagy tisztában a fogalmakkal. Akire te hivatkozol az nem a közszféra, az a kormányhivatal! A közszféra IMF értelmezésben a tanárok és általában az oktatási intézményekben dolgozók, az állami hivatalok köztisztviselői, pl. Földhivatal, Államkincstár, Tűzoltók, Mentők...
És úgy tűnik hogy az ÁJEMEFET nem hatotta meg Orbánék eddigi leépítése. Kifogásolják a nők 40 munkaviszony utáni nyugdíjazását, követelik a tömegközlekedés támogatásának brutális lefaragását, elsősorban a nyugdíjasoknak adott kedvezményeket, és az egészségügyi ellátásban a szolgáltatások állami támogatásának csökkentését. Állítólag nagyon meglepődtek, hogy a BKV-nál ötven éves járművek is futnak még, aztán egy vállrándítással elintézték mondván, hogy "ki nem szarja le!"
Ők úgy sem utaznak rajta!
De azért csak két kézzel integetve hívjuk vissza őket, mert még csak 50 évre van eladósodva az ország, a következő 50-et is el kellene kótyavetyélni!!!
QQCSI
@senkifia68: A közszféra az közszféra.
A jövedelmét nem maga termeli meg sem az ápolónő, sem az államtitkár.
Csakhogy az előbbiek olyan keveset kapnak, hogy lassan már nem is lesznek,
míg az utóbbiak szaporodnak, mint a nyulak.
Az állandóan újonnan kreált hivatalokban Orbán csókosai, a jól fizetett talpnyalói lassan többen lesznek, mint a tűzoltók, az orvosok és a pedagógusok együttvéve!
QQCSI
@QQCSI: Ma hallottam, hogy amire hivatkoznak, hogy az USA-ban is létezik regisztráció, az igaz, DE!
Ott viszont nem létezik az, ami nálunk évtizedek óta igen:
választási névjegyzék.
senkifia68
@QQCSI: Szerintem a választási regisztráció egy baromság, de semmiképpen nem kellene ebből még ellenzéki oldalról sem balhét kovácsolni, mert adott esetben ezzel az ostorral lehet nagyot ütni a hatalom gyakorlóinak büszkeségén. Ehhez viszont a választóknak fel kell nőniük. Nem kötélen leereszkedő bukott szagszervezetes bohócokra, nem Ludas Gordonkákra, nem elkúrtuk Igazmondókra van szükség. S amíg a politikai palettán nem jelenik meg egy, a rendszerváltás óta eltelt idők sarától tiszta politikai erő élén egy a nemzetet összefogni képes karakterrel addig nincs miért örvendezni.
Minden más csak a napi programban előterjesztett szokott, szándékos,vagy spontán szívatás!
QQCSI
@senkifia68: Na, amiről Te írsz, az egy gyönyörű vágyálom, amit mindenki szeretne,
de ilyesmi az én életemben már nem következik be, attól tartok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.