A Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz alapító tagjaként több, mint 25 éve ismeri Orbán Viktort, és láthatta a folyamatot, amely során a miniszterelnök liberális demokratából a diktátorokra jellemző személyiségjegyeket mutató vezetővé változott. Ezt mondta Fodor az ATV július 26-i műsorában: "Orbán Viktor a teljes szétesettség képét mutatta az elmúlt napokban. [...] Minden napra jutott egy megdöbbentő mondat. [...] Egyébként ezek küldetéstudatos gondolkodásmódok. Messianisztikus gondolkodásmódok, amelyek mindig veszedelmet, mindig bajt hoztak az emberiségre, mindig rossz irányba vezettek egy országot. Látni kell, hogy óriási bajok vannak Magyarországon, és egyszerűen azt érzékelem ebből a konzultációsorozatból, hogy a miniszterelnök nem tudja, hogy ma mi van Magyarországon, és nem tudja, hogy milyen helyzetbe került a nemzetközi gazdasági és politikai...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Ezzel sok újat, nem mondott. Már sokan felismerték, hogy ez egy törpediktátor! Azt is írták már itt néhányan, hogy paranoid skizofréniában szenved!
A kérdés csak az, meddig tűrjük még?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@Dr. Felipe: Félázsiai a fajtája csak rá kell nézni sült cigó! van egy jó képem a facebookon nézd meg Betty Major
Fater59
@overdose: Természetesen !!
De mint a mellékelt ábra mutatja , nem sok eredménnyel , sőt nap mint nap, romlik az állapota!
QQCSI
@Dr. Felipe: Engem ez a "félázsiai" kifejezés nem annyira zavar,
ha elfogadjuk, hogy a mongol sztyeppe nem Európa.
Az is igaz, hogy az én ereimben folyik tót és sváb vér is az echt magyaron kívül.
Az talán zavarna, ha a véremben indiai eredetű vér csordogálna...és csak az.
overdose
@Fater59: Honnan tudod? isten bűntesd ezt a népirtó mocskot,úgy legyen!
nyanya001
Ma is adott ajándékot elmondta ugyanis, hogy Európa a második világháború árnyékában él, és veszélyt lát a nemzetállamban és a nacionalizmusban.
Orbán szerint a nyugati elit valójában a politikailag aktív tömegektől fél: tart fasizmustól arra gondolva, hogy a fasizmus demokratikus úton került hatalomra. – A Nyugat nem az emberek hatalmát, hanem az elvek és intézmények hatalmát hirdeti, mint biztosítékot a diktatúra ellen.
Mondta ezt Romániában, melynek nemzetállami törekvései rengeteg szenvedést és könnyet hoztak az ott élő magyarságra, ahol, ha a nacionalizmus ismét virágba borul, akkor egy perc kétség sem lehet, hogy azonnal ellenséget fog keresni, és abban sem, hogy kikben fogja ezt megtalálni.
www.pupublogja.hu/2012/07/rogeszme.html
Fater59
@overdose: A viselkedését nézem mikor beszél , vigyorogni akar , de csak valami vicsor lesz belőle .Időnként egy-egy rángás az arcon .
Egy nyugodt , megfontolt ember nem viselkedik így.
Próbáld egyszer úgy nézni mikor beszél , hogy csak az embert figyeld , ne azt amit össze-vissza hadovál .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.