Nem közölt részleteket, s a Magyar Nemzet kérdéseket sem tehetett fel a Somogy Megyei Főügyészségnek arról a nyomozásról, amelyben három rendőr nyilvános megverését vizsgálja a vádhatóság. Néhány hete két nagyobb társaság tagjai szólalkoztak össze Siófokon, a Petőfi sétányon. A járőrök azért érkeztek a helyszínre, hogy véget vessenek a kakaskodásnak. A két csoport erre együttes erővel támadt a rendőrökre, akiket még a földön is bántalmazták. A garázdaságnak a riasztott kommandósok vetettek véget, akik elő is állítottak néhány verekedőt, de az eset után mindössze egy székesfehérvári egyetemista került előzetes letartóztatásba.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Feraj49: A zsokéknál viszont éppen fordítva van. Az is diszkrimináció?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@ernokiss: Te valami fideszseggnyaló vagy?
Értelek én, hidd el, csakhogy itt nem erről volt szó...olvasd el a cikket és akkor rájössz !
X-ray
Kéretik felvenni a rendőrség kötelékébe min. 180 centis, jó testfelépítésű fiatalembereket! Nem kell alacsony, vékony legény, sem hölgyemény... :)
Feraj49
@X-ray: Ami leírsz /180cm-es rendőrök kellenek/ az diszkrimináció lenne.A magasságát senki nem önmaga dönti el.Egyébként a világ leghatékonyabb rendőrnője 160cm-körül van,és több száz bűnelkövetőt tartoztatott le legtöbbször egyedül,esetenként másodmagával.Az,hogy valaki mennyire "intézkedőképes" nem a magassága határozza meg.Egy 160cm-es ember is képes lehet harcképtelenné tenni pillanatok alatt az ellenfelét ,és nem kell hozzá fegyver sem./Igaz kiváló kun-fú és egyéb harci tudományokkal rendelkezik /

Térjünk vissza erre az esetre.A nagy "beijesztésre" sok tapasztalt rendőr elment nyugdíjba ,akik taníthatták volna a fiatalokat.Egy másik cikkben olvasni a több ezer nyugdíjas rendőrből 49-en tértek vissza országosan szolgálatra jelentkezve.
Jelen helyzet,a gyakorlatlan rendőr mellé beosztanak még tapasztalatlanabb gyakorló rendőröket.Most mit észlelnek az újoncok,a kakaskodó polgárok jól elverik őket,és előbb kint vannak az előállításról,mint ők a jelentésüket megírták.Ezek után csoda,ha a testületnél maradnak?

Más:Miért nem alkalmazzák a fegyverhasználatra vonatkozó előírásokat?Mert félnek a következményektől,vagy mert nem igazán ismerik azokat ?
Levendula
@Feraj49: A zsokéknál viszont éppen fordítva van. Az is diszkrimináció?
Feraj49
@Levendula: Szerintem ott más a helyzet.Ott a lovak versenyeznek,és nem a lovasok, és nem mindegy mekkora terheléssel futnak.Más dolog,hogy "jutalmazzák" a zsokékat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.