A győri Törvényszék szóvivője, dr. Máté Kinga tájékoztatása szerint a Győri Városi Bíróság nyomozási bírája csütörtökön délelőtt 9-kor kezdődő ülésén dönt a hétfőn Téten történt lövöldözés gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Hol vannak most az elharapódzó agresszió ellen tüntetők? Hol vannak most azok a "hangok", hogy követeljük, hogy írják ki az elkövető származását? Senki? Miért? Ha fordítva történt volna, akkor meg igen?
Szánalmas, civilizálatlan, szélsőjobbos, megélhetési bérbanda. A pénz a mindenetek. A xaros talpú őstermelők (tisztelet a kivételnek) meg a panelprolik pattanásos arcú, thor steinarba burkolt szűz szkinhed kisfiai, értelmes munka és tanulás helyett pénzt hoznak lázítással a gazdáiknak...szánalmas egy banda és szánalmas az is aki egy szavukat elhiszi ezeknek a nyomorultaknak.
___________________________________
A hatóság egyébként most igazságos volt.
ernokiss
Egyébként érdekes, hogy amíg a "többségiek" a kocsmában rohadtak reggeltől -estig (gondolom már évtizedek óta végzik ezt a speciális munkát) addig a kisebbségiek dolgozni voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.