Nem közölt részleteket, s a Magyar Nemzet kérdéseket sem tehetett fel a Somogy Megyei Főügyészségnek arról a nyomozásról, amelyben három rendőr nyilvános megverését vizsgálja a vádhatóság. Néhány hete két nagyobb társaság tagjai szólalkoztak össze Siófokon, a Petőfi sétányon. A járőrök azért érkeztek a helyszínre, hogy véget vessenek a kakaskodásnak. A két csoport erre együttes erővel támadt a rendőrökre, akiket még a földön is bántalmazták. A garázdaságnak a riasztott kommandósok vetettek véget, akik elő is állítottak néhány verekedőt, de az eset után mindössze egy székesfehérvári egyetemista került előzetes letartóztatásba.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Feraj49: A zsokéknál viszont éppen fordítva van. Az is diszkrimináció?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ernokiss
Ez sincs a kurucon sem! Na vajon miért?
ernokiss
Itt speciel épp a rendőröket verték...
jancsipapa
A két csoport erre együttes erővel támadt a rendőrökre, akiket még a földön is bántalmaztak. Szép. És ezek a rendőrök mentek ki rendet tenni. Úgy látszik csak a traffipaxban döglés megy jól.
ernokiss
Érdekes. Most az indulatok sem forrnak, az érzelmek sem tombolnak, pedig a kötelességüket végző, ártatlan rendőröket vertek meg, nem is akárhogyan. Náci meg egy szál se a látóhatáron. Ellenben ha Kiskunbürgözdön felpofozza egymást két roma és kiszáll hozzájuk a KMB-.s, a kurucon (lipótinfón) 5 perc múlva már megjelenik a hír : 200 fős navajonki horda támadt egymásra kaszákkal-kapákkal, nekiestek a kiérkező kommandós egységeknek is, jelenleg sok a sérült, füstös képű emberek leszakadt végtagjai borítják az utcát...

Szánalmas egy bohóc csapat. Mint a cápák amikor élelemhez jutnak, olyan őrjöngésbe kezdenek egy-gy poszt alatt ahogy meghallják, hogy roma vagy zsidó kapcsolata van a hírnek, olyankor teljesen megvadulnak. Mindezt teszik, azért a kis politikai haszonért, amiből ők vajmi keveset látnak, és amiért a főnökeik zsebelnek be havi több millió Ft-ot ilyen-olyan közéleti-társadalmi megbízatásuk kapcsán. Megélhetési, munkakerülő szélsőjobbos bagázs.
dragonita
hivatalos személy elleni erőszakért minimum 3 év börtön jár,ha jól tudom
kumming
Szerintem a rendőröknél műanyag pisztoly van. Csak is ez lehet az oka, hogy nem használják.
ernokiss
Használják, csak nem gárdistákkal szemben.
QQCSI
"A siófoki rendőrverő banda nyomán, egy egyetemista (!) előzetesben..."

Nem értem a (sic !) jelzést a címben.
Attól, hogy valaki egyetemista, még korántsem biztos,
hogy úriember, intelligens ember, ember-e egyáltalán!
Lásd a mindenkori politikai elitet!
Doktori cím elöl- hátul, diplomák tucatja, csak épp az EMBER nincs sehol. :(
kerék
@ernokiss: Szó sem volt itt a kurucról, most is csak te mocskolódsz...értemén mit akarsz mondani, de leszarom.
ernokiss
@kerék: Ha tényleg értenéd, nem ezt válaszoltad volna. Felfogod, hogy kamuhírgyártó hazugok és károgó, rosszindulatú vénasszonyok vagytok, ugyanakkor mivel ez egy tény cáfolni te magad sem tudod...
marlin
Már bocsánat, de az a három összevert szerencsétlen mitől lenne "rendőr"??
ernokiss
@marlin: Annak akartak kinézni. Legalábbis úgy öltözködtek mint egy rendőr. ...
gergely
@ernokiss: Te valami fizetett kommentelő vagy?
ernokiss
@gergely: Te valami fizetett, jobbikos kommentelő vagy?
kerék
@ernokiss: Te valami fideszseggnyaló vagy?
Értelek én, hidd el, csakhogy itt nem erről volt szó...olvasd el a cikket és akkor rájössz !
X-ray
Kéretik felvenni a rendőrség kötelékébe min. 180 centis, jó testfelépítésű fiatalembereket! Nem kell alacsony, vékony legény, sem hölgyemény... :)
Feraj49
@X-ray: Ami leírsz /180cm-es rendőrök kellenek/ az diszkrimináció lenne.A magasságát senki nem önmaga dönti el.Egyébként a világ leghatékonyabb rendőrnője 160cm-körül van,és több száz bűnelkövetőt tartoztatott le legtöbbször egyedül,esetenként másodmagával.Az,hogy valaki mennyire "intézkedőképes" nem a magassága határozza meg.Egy 160cm-es ember is képes lehet harcképtelenné tenni pillanatok alatt az ellenfelét ,és nem kell hozzá fegyver sem./Igaz kiváló kun-fú és egyéb harci tudományokkal rendelkezik /

Térjünk vissza erre az esetre.A nagy "beijesztésre" sok tapasztalt rendőr elment nyugdíjba ,akik taníthatták volna a fiatalokat.Egy másik cikkben olvasni a több ezer nyugdíjas rendőrből 49-en tértek vissza országosan szolgálatra jelentkezve.
Jelen helyzet,a gyakorlatlan rendőr mellé beosztanak még tapasztalatlanabb gyakorló rendőröket.Most mit észlelnek az újoncok,a kakaskodó polgárok jól elverik őket,és előbb kint vannak az előállításról,mint ők a jelentésüket megírták.Ezek után csoda,ha a testületnél maradnak?

Más:Miért nem alkalmazzák a fegyverhasználatra vonatkozó előírásokat?Mert félnek a következményektől,vagy mert nem igazán ismerik azokat ?
Levendula
@Feraj49: A zsokéknál viszont éppen fordítva van. Az is diszkrimináció?
Feraj49
@Levendula: Szerintem ott más a helyzet.Ott a lovak versenyeznek,és nem a lovasok, és nem mindegy mekkora terheléssel futnak.Más dolog,hogy "jutalmazzák" a zsokékat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.