Sikerült ismét valami egészen különlegeset kifőznie T. Miniszterelnök Úrnak. Ezúttal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén tartott ínyenc politikai tanfolyamot . Mestermunka. T. Miniszterelnök Úr (a továbbiakban: Séf) gondban volt: milyen...

Forrás: kard.blog.hu
Feltöltő: DR Eric CARTMEN
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ráférne új akkumlátor erre a szerencsétlenre. Úgy 200-250 darab.
lópicigáspár
@DR Eric CARTMEN: Ne légy gonosz, elég volna a sav is belőlük!
Dr.luigilongo60
„Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai származék, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható”

Már a legelső mondat is önmagában elképesztő és hűen tükrözi egy beteg elme antidemokratikus, pöffeszkedő gondolkodásmódját, melyet a jól fizetett léhűtői is szorgalmasan átvettek.
Vagyis, Nekem mindent lehet, az alattvalóknak meg kuss.

Hogy hová is vezet ez a mentalitás, az könnyen megjósolható, az egész ország lezüllesztéséhez.
marlin
Egyszer "féleurópai" másszor "félázsiai"??
Kiismeri valaki magát ezen az elmeháborodotton??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.