Közel egyórás beszédet mondott Orbán Viktor a 23. Bálványosi Szabadegyetemen, a székelyföldi fideszes fesztivál alkalmával így betekintést nyerhettünk gondolkodásába. Figyelemre méltó a miniszterelnöknek az a gondolatmenete, amely szerint a baloldal mindig tönkre teszi az országot, amely után az emberek törvényszerűen a jobboldalhoz fordulnak, hogy tegye rendbe a dolgokat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Á dehogy a mi válságunk a hülye brüsszelieké.Igaz,hogy nekünk bóvli a minősítésünk a franciáknak meg ÁÁÁ negatív a németeké meg ÁÁÁ és negatív kamattal is megveszik az állampapírjaikat.Ha nem kapnánk pénzt az eu-tól nem lenne egy fikarcnyi fejlesztés sem.Ha az IMF kijelentené,hogy nem ad hitelt az országnak egy évet ha ki tudnánk húzni az összeomlásig.Ami érdekes, hogy simán beveszi a nép az egészet.Ja a nagy sikerhez hozzátartozik a 4,5-5% reálbér csökkenés is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.