A főpolgármester-jelölt a Margit körúti boltok megújulásáról és sorsáról beszélgetett a szocialista polgármesterrel.

Vitézy Dávid ellátogatott a II. kerületbe, a Margit-negyedbe, ahol Őrsi Gergely polgármesterrel találkozott – írja az atv.hu. Vitézy a Facebook-oldalára feltöltött videóban a Margit körút felújításáról beszélt Őrsi Gergely MSZP-s polgármesterrel. Felidézték azt, hogy 5-10 évvel ezelőtt a körút tele volt elhanyagolt, bezárt üzlethelyiségekkel, mára viszont az egész negyed megújult.

Ez az ismert MSZP-s politikus tűnt fel Vitézy Dávid kampányvideójában – így nosztalgiáztak és ötleteltek együtt – videó

Vitézy Dávid Őrsi Gergely polgármesterrel beszélgetett a kampányvideójában/Fotó: MTI/Illyés Tibor

Őrsi Gergely elmondta, a felújítással sok munka volt, mivel nemcsak egy üzlethelyiség kiadó programról van szó, hanem egy teljes városi negyed rehabilitációs programjáról.

"Ehhez tartozik hozzá a zöldítés, a járdaszélesítés és az, hogy megtaláljuk azokat a bérlőket, akik tényleg életet tudnak lehelni a körútba"

- fogalmazott, majd hozzátette: a konkrét bérbeadásról szóló döntés előtt egy szakmai zsűri, egy Margit-negyed bírálóbizottságáé a végső szó arról, hogy az a funkció jó-e a körútra és jó-e a körútnak arra a részére.

"Így szeretnénk elkerülni, hogy egymás mellett nyíljon két ugyanolyan profilú üzlet, és azt is szeretnénk elkerülni, hogy a Margit-negyed olyan legyen, mint Budapest egy-egy része, ahol gyakorlatilag szórakozóhelyet követ kocsma"

- jelentette ki.

Forrás: facebook.com, atv.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Vitézy talán realista és nem L vakult pártkatona
Remélhetőleg?
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.