Victor Ponta román kormányfő szerint Orbán Viktor beavatkozott a román belpolitikába, amikor szombaton a romániai magyarokat távolmaradásra szólította fel a Traian Basescu leváltásáról szóló népszavazás előtt. Emiatt "felháborodásának" adott hangot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Igaza is van.!Én azt sem engedtem volna meg hogy a magyarok kettős állampolgárok legyenek.!!!A 70-es évek végén sokat átjártam Romániába,és akárhányszor megkérdeztem,egy sem akart magyar lenni.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Ééééérdekes! Az EU meg az IMF ne pofázzon bele a mi dolgunkba! De Orbán belepofázik a románok dolgába. Ami engem illett, ívesen lecarom, mi történik a szomszédomban, de ha az én szomszédom át meri dugni az orrát, hát a kezébe adom!
Pálinkafőző Rézüst
@Rézangyal: másról nem is beszélve...:)))))))
@soljanka: így igaz!! És aki mást mond az hazudik! Nem kicsit, nagyon!!!
sport50
azt azért megkérdezném a nagyvezértől,hogy pl.ausztriában is vannak magyarok,ott miért nem agitál,uszít??és kíváncsi lennék onnan mennyien tettek állampolg.esküt?így látszik mire megy ki ez a nagy romániai magyar szeretete!!!csak a szavazatokért!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Bástya Elvtárs: nem kicsit! Nagyon! Anyagilag is mutyiznak..."Rossz" román és magyar nyelvek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.