Orbán Viktor szerint az európai válság lényegében Brüsszel válsága. A miniszterelnök a Tusnádfürdőn zajló Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján azt mondta: Közép-Európa sikeresebb volt a válságkezelésben, mint a Nyugat. Orbán Viktor arra kérte az erdélyi magyarokat: ne menjenek el vasárnap szavazni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Itthon már sikerült kettészakítania az országot. Most hogy szavazati jogot adtak a kintieknek, ott is beindult a gépezet. Beleugat az életükbe, tanácsokat(parancsokat??) oszt, hogy szavazzanak??? SZÉGYEN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Magyarországon kellene népszavazást inditani az Orbnán kormány leváltására!%!!!
turul72
Ássuk csak az árkokat, még nem elég mélyek.
KöBüKi
Jó lenne ha más ország belügyeibe nem avatkozna ez a hülye bele.!Csodálkozik hogy Ficó úr leszarja???Jól teszi!Ennek az ökörnek a hatalmi tébolyát fogják és már nyögik is a magyarok!HATÁRON BELÜL ÉS KIVÜL EGYARÁNT.!!!
vörösfuvalat
Csuda pofa ez a Viktor. Azt mondja az eu. nagy bajban van nem tudja olyan sikeresen kezelni a pénzügyi válságot mint a magyarok. Kár ,hogy előtte elszólta magát ,hogy az országban folyó összes fejlesztés 80%-a eu-s forrásból folyik.Rá vagyunk szorulva a hanyatlók pénzére a nagy siker közepette.
Rézangyal
Meddig hagyjuk még szabadon garázdálkodni ezt az Isten barmát?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.