2010 decemberében a magánnyugdíjpénzári pénzek államosítása után pár hónappal a Fidesz, vagyis pontosabban Lázár János, Kósa Lajos és Orbán Viktor egy politikai nyilatkozatot nyújtott be a Parlamentnek, amelyben megígérték, lesz egyéni számlája minden, az állami rendszerbe visszalépő tagnak.„A nyugdíjtörvény 2012. július 16-án elfogadott módosításának lényege, hogy nem változik a nyugdíjrendszer. A nyugdíj-jogosultsági és kiszámítási szabályok is a jelenlegiek maradnak” - írta a Világgazdaságnak az Emberi Errőforrás Minisztérium. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A nagy fideszes fanok is el hallgattak. Vissza lehet nézni hányan megjósoltuk ez a pénz is a lenyúláshoz kellett.
Dr. Felipe
@szaboria1: Hát ez így van. Ez volt a magyar kriminalisztika legnagyobb rablása és a félázsiai pávatáncos és bűntársai még mindíg szabadlábon vannak.
Yeromos
Nagyon rosszindulatúak vagytok, Selmeczi Gabriella (volt) nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott majd el fogja magyarázni, hogy ők csak mentették meg ezeket a pénzeket.
szaboria1
@Yeromos: Már gyorsan felmentették nehogy még magyarázkodjon. Már írtam Viki mindig talál egy bűnbakot. Ilyen volt Ókovács, Budai, Baán, és a kis kusza fogú Gabika. Még mindig tudja a régi trükkjét alkalmazni. Pedig már egy páran ráfaragtak és a pártjukat is sikerült a süllyesztőbe küldeni. (Torgyán, Dávid)
Rézangyal
Hol van a nagytudású entero? Erre is lenne egy helyre kis magyarázata biztosan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.