A kormányszóvivő szerint terjedni kezdett a magyar unortodox gazdaságpolitika az Európai Unióban, mivel kedden Franciaország vezetett be a magyarországinál kétszer nagyobb tranzakciós illetéket, majd szerdán Szlovákia vetett ki szektorális különadókat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
A hazugságnak nincs határa. "A 0,2 százalékos adót azon vállalatok értékpapírjainak adás-vétele után kell fizetni, amelyek székhelye Franciaországban van. Kivételt képez az olyan társaságok papírjaival folytatott kereskedelem, amelyek tőzsdei értéke az egymilliárd eurós küszöb alatt van. További 0,01 százalékos adót vet ki Franciaország a magas frekvenciájú kereskedelemben lebonyolított t bizonyos tranzakciókra és az EU államkötvényekre. Ezek azonban azokat a vállalatokat és személyeket érintik, amelyek és akik Franciaországban adóznak. Teljesen adómentes marad a normális vállalati és államkötvények vásárlása."
Ez 109 francia céget érint, és nem az egész lakosságot.
Miről beszél ez az ember?
lópicigáspár
@turul72: Miről beszél- miről beszél!? Hazudik oszt jónapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.